BEDRIJVEN & EVENTS

Deep Kreativ richt zich naast andere disciplines ook op bedrijfsfotografie en bedrijfsfilms. Ons doel is om zoveel mogelijk uit uw bedrijf en/of website te halen. Door middel van film en/of fotografie kunt u uw bedrijf effectief promoten op bijvoorbeeld uw website of social media, waardoor uw zichtbaarheid verbetert.

BEDRIJFSFILM

U kunt naast fotografie ook overwegen om een interne bedrijfsfilm te laten maken. Dit is nuttig voor trainingen, e-learnings, tutorials, een rondleiding, introductie of het werven van nieuwe medewerkers. De film zal een echte kijk geven in het bedrijf, inclusief de mensen achter de schermen. Met een professionele bedrijfsfilm kunt u op een visuele manier de verhaallijn van uw bedrijf vertellen en uw producten en diensten presenteren.

Bedrijfsfilm voor ‘Adri en Zoon’
Bedrijfsfilm voor ‘Cortez Luxury Suites’

EVENTS

Het professioneel laten filmen van uw event is een geweldige manier om de herinneringen en het verhaal achter het evenement vast te leggen. Een professionele videoproductie zorgt ervoor dat uw evenement op een hoogwaardige en aantrekkelijke manier wordt gedocumenteerd.

Event ‘Kerastase USA’ in Barcelona
L’Oreal Christmas Party Aftermovie
Event voor ‘Garnier’

FOTOGRAFIE MEDEWERKERS

Met bedrijfsfotografie kunt u uw medewerkers en hun persoonlijkheid op een unieke en indrukwekkende manier presenteren, zodat uw klanten een echt beeld krijgen van uw bedrijf en de mensen die er werken. Bovendien creëert bedrijfsfotografie een gevoel van transparantie en vertrouwen bij uw klanten, wat van groot belang is voor de communicatie en relatie tussen uw bedrijf en uw klanten.

TUTORIAL & E-LEARNING

Met een professionele e-learning film of tutorial kunt u uw klanten en medewerkers op een interactieve manier opleiden en hen de nodige kennis en vaardigheden bijbrengen. Een professionele e-learning film of tutorial is een effectieve manier om informatie uit te wisselen met uw doelgroep.

Bedrijfsfilm voor L’Oreal Professionnel

VACATUREFILM

In plaats van een platte advertentietekst is het veel effectiever om een vacaturefilm te laten maken. Een vacaturefilm geeft een erg goede indruk van de sfeer, cultuur en werkplek binnen uw bedrijf. Een sollicitant zal dan ook veel sneller zien of hij/zij bij uw bedrijf op de juiste plek zit.

MEER BEDRIJFSFILMS…

Bedrijfsfilm ‘ Tramper Technology’
Aftermovie Majirel Glow Photoshoot
L’Oreal Event Le Hair Bronzing