CONTACT

Samenwerken begint hier

Welkom op mijn contactpagina. Voor vragen of meer informatie met betrekking tot een samenwerking of fotoshoot ga ik graag met u persoonlijk in gesprek. Stuur een e-mail, whatsapp of geef me een belletje – ik kijk ernaar uit om van u te horen!

Adres fotostudio

Markt 51C, 4331 LK, Middelburg

Bij de ingang van de Drukkery loopt u meteen rechts de trap omhoog, de studio zit op de derde verdieping en is alleen begaanbaar met de trap. De studio is alleen open op afspraak.

Navigatie naar de fotostudio via Google Maps

Parkeren met de auto kunt u in de dichtstbijzijnde parkeergarage Geere.

U kunt contact met mij opnemen via dennisvanakkeren@gmail.com of whatsapp/telefoon +31 6 3003 9649

Over de artiest

Dennis van Akkeren werd geboren in 1982 in Nederland. In 2009 studeerde hij af als master in cultureel en sociaal design, en zette daarna zijn passie voor het creëren van (visuele) concepten voort in fotografie en film.

Onder de alternatieve naam DEEP KREATIV werkt Dennis al meer dan 14 jaar als professioneel en internationaal beeldend kunstenaar, voornamelijk voor commerciële merken in de haar- en mode-industrie, bruiloften en corporate marketing. Het diverse werk van DEEP KREATIV vertaalt zich in een kleurrijk spectrum met veel contrast gericht op de diversiteit in de samenleving.

De films en fotografie van DEEP KREATIV worden op vele toplocaties vertoond en worden gebruikt in magazines, billboards, posters, kranten, banners, (catwalk)shows en events, websites, social media, interieurinrichting en presentaties. Hij reisde over de hele wereld en heeft de VS en heel Europa bereikt.