CONTACT

Samenwerken begint hier


Welkom op mijn contactpagina, de poort naar directe verbinding en samenwerking. Of je nu vragen hebt, op zoek bent naar meer informatie, of klaar bent om samen aan een project te beginnen, hier is waar de communicatie begint.

Ik sta klaar om naar je te luisteren, je vragen te beantwoorden en je te begeleiden door de mogelijkheden van onze diensten. Of je nu geïnteresseerd bent in fotografie, film, of een ander aspect van onze creatieve expertise, jouw bericht is belangrijk voor mij.

Aarzel niet om contact met mij op te nemen en de eerste stap te zetten naar een boeiende samenwerking. Stuur ons een e-mail, of geef ons een belletje – ik kijk ernaar uit om van je te horen!.

Je kunt contact met mij opnemen via dennisvanakkeren@gmail.com of whatsapp/telefoon +31 6 3003 9649

OVER DE ARTIEST

Dennis van Akkeren werd geboren in 1982 in Nederland. In 2009 studeerde hij af als master in cultureel en sociaal design, en zette daarna zijn passie voor het creëren van (visuele) concepten voort in fotografie en film.

Onder de alternatieve naam DEEP KREATIV werkt Dennis al meer dan 14 jaar als professioneel en internationaal beeldend kunstenaar, voornamelijk voor commerciële merken in de haar- en mode-industrie, bruiloften en corporate marketing. Het diverse werk van DEEP KREATIV vertaalt zich in een kleurrijk spectrum met veel contrast gericht op de diversiteit in de samenleving.

De films en fotografie van DEEP KREATIV worden op vele toplocaties vertoond en worden gebruikt in magazines, billboards, posters, kranten, banners, (catwalk)shows en events, websites, social media, interieurinrichting en presentaties. Hij reisde over de hele wereld en heeft de VS en heel Europa bereikt.