BRUILOFTEN

Op zoek naar een professionele bruidsfotograaf of filmmaker voor uw bruiloft?

U bevindt zich hier op de juiste plek om uw bruiloft op prachtige wijze vast te leggen, of het nu gaat om fotografie of film. Mijn thuisfront als bruidsfotograaf en filmmaker is in Middelburg, Zeeland, maar we bedienen zowel nationale als internationale locaties.

Naast het leveren van hoogwaardige fotografie bieden we ook de mogelijkheid om uw speciale dag te vangen in een betoverende digitale film. Op die manier kunt u binnen enkele minuten de onvergetelijke momenten van uw bruiloft herbeleven.

Blader gerust door ons portfolio of lees hieronder verder om een indruk te krijgen van onze aanpak tijdens bruiloften. Voor een overzicht van onze tarieven verwijzen we u graag naar het onderste gedeelte van deze pagina. Voor vragen kunt u ons direct benaderen via het whats-app icoontje rechtsonder aan de pagina of kunt u mailen naar dennisvanakkeren@gmail.com


In een bruiloft-film komt uw mooiste dag nóg meer tot leven. Hierboven kunt u de bruiloft van Joey en Britt bekijken.

BEKIJK HIER ONS PORTFOLIO


Om u een indruk te geven van onze werkwijze en portfolio en hoe uw bruiloft eruit zou kunnen zien, kunt u hieronder een voorbeeld zien van een samenvatting van een trouwdag!

“Een dag uit het leven van een bruidsfotograaf”

DE VOORBEREIDING

Terwijl het bruidspaar zich klaarmaakt voor de grote dag, worden er veel details vastgelegd. Dit zijn vaak de kleine dingen die later zo belangrijk blijken te zijn. Denk aan de ringen, bloemen, de trouwkaart, kleding en schoenen. Deze details geven de foto’s een persoonlijk tintje en maken ze uniek.

Meestal gebeurt ‘s-ochtends de voorbereiding in samenzijn met de mensen die het bruidspaar het meest lief hebben, zoals ouders, broers of zussen en vrienden.

De fotoshoot

Een fotoshoot tijdens een bruiloft is altijd een bijzondere gelegenheid. Het is de dag waarop het bruidspaar zich in de kijker wil zetten en prachtige herinneringen wil creëren. De sfeer tijdens zo’n fotoshoot is vaak ontspannen en gezellig.

We gaan samen op pad om mooie locaties te bezoeken. Dit kan bijvoorbeeld een park, het strand, een bos, een historisch gebouw of een prachtige tuin zijn. Tijdens deze wandeling worden er veel foto’s gemaakt van het bruidspaar samen, maar ook van de locaties zelf. Het uitgangspunt hierbij is vooral gezelligheid en een ongedwongen sfeer.

De ceremonie

De ceremonie van een bruiloft is een prachtig en emotioneel moment waarop de gasten het bruidspaar voor het eerst zien. Als fotograaf en filmmaker kom ik altijd gekleed in jullie dress-code en ben ik altijd discreet aanwezig op de achtergrond, zodat ik alle mooie momenten kan vastleggen zonder dat ik opval. Er wordt welkom geheten, er zijn mooie speeches van de trouwambtenaar en het bruidspaar wisselt ringen uit en geeft elkaar de eerste kus. Na de ceremonie wordt de trouwakte ondertekend en gaat het gezelschap samen naar buiten voor een groepsfoto.

Samen feest vieren!

Het aansnijden van de taart is een traditie die vaak plaatsvindt tijdens het feest. De bruid en bruidegom snijden samen de taart aan en delen de eerste plak met elkaar als teken van hun liefde en verbondenheid.

Na het aansnijden van de taart wordt er vaak een toast uitgebracht op het bruidspaar. Dan is er tijd om het bruidspaar te feliciteren en hen het allerbeste te wensen voor de toekomst.

Na de toast wordt er vaak een diner geserveerd. Dit kan variëren van een formeel diner tot een casual buffet, afhankelijk van de voorkeur van het bruidspaar. Het diner is een moment om samen te zijn met familie en vrienden en te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. Ik eet graag met jullie mee maar neem dan ook vaak even pauze van een lange dag. Dit zijn uren die ik niet meereken in totaalprijs.

Na het diner begint het feest echt! Er wordt vaak muziek gedraaid en er wordt gedanst. Dit is het moment om te ontspannen en te genieten van de gezelligheid van de gasten!

Afwerking, selectie en versturen

Als fotograaf tijdens een bruiloft schiet ik vaak een paar duizenden beelden. Na de bruiloft ga ik aan de slag met het zorgvuldig uitzoeken en selecteren van de beste foto’s en filmshots. De foto’s die ik selecteer, bewerk ik vervolgens op kleur, scherpte en compositie. De film wordt gemonteerd op jullie favoriete muziek of ik kies zelf een nummer wat past bij jullie beelden. Zo zorg ik ervoor dat het eindresultaat er zo mooi mogelijk uitziet.

Het is belangrijk voor ons dat de eindresultaten zo snel mogelijk worden geleverd, zodat jullie meteen kunnen nagenieten van jullie allermooiste dag. De dag na de bruiloft stuur ik al meteen een paar foto’s toe zodat jullie die kunnen delen met familie en vrienden.

Alle foto’s worden normaliter binnen een week in hoge resolutie via een Wetransfer downloadlink gestuurd. We hebben er bewust voor gekozen om geen trouwalbums te maken, maar wel helpen we u graag met het afdrukken van uw favoriete foto’s op bijvoorbeeld acrylglas of aluminium, zodat u deze in huis kunt ophangen en elke dag kunt genieten van deze prachtige herinnering.

Prijzen

Bruiloftfotografie of film

  • 8 uur – 1750€ (1446,28€ ex 21%btw)
  • 10 uur – 2250€ (1859,50€ ex 21%btw)
  • 12 uur – 2650€ (2190,08€ ex 21%btw)

Combinatie Bruiloftfotografie en film

Het is ook mogelijk om Deep Kreativ voor fotografie én film in te huren. Wij schieten dan korte shots gedurende de dag en maken daar een compilatie van. Dan betaald u alleen de extra kosten voor de montage als u ook fotografie afneemt.

  • Montage film op muziek (per +/- 5 minuten) 550€

Wij werken eventueel ook met professionele cameramensen die wij als extra kunnen inhuren. Een extra camera biedt meer beelden en dus ook kwalitatief een hoger eindresultaat. 

Extra

RUWE EDIT – Het is ook mogelijk om alle ruwe filmbeelden achter elkaar te editen, dit is een mooie herinnering om te hebben omdat hier ook de stemmen van alle gasten, de geluiden of muziek te horen zijn. Een ruwe edit is daarom erg waardevol want zo beleeft u de dag weer helemaal opnieuw zoals het echt was.

  • Ruwe montage van alle filmbeelden 450€

*Alle prijzen  zijn exclusief reiskosten vanaf Middelburg Zeeland a 0,45€ per km ex btw

De trouwfilm van Leroy & Fabienne

Wilt u ons contacteren of een offerte opvragen? Dan kan dat via de contactpagina of u kunt rechtsonder in de hoek van de website een whatsapp bericht sturen. Dank u voor uw bezoek aan onze website. Wij hopen u snel te zien!

Met vriendelijke groet,

Dennis van Akkeren, Deep Kreativ Photography & Film