IRIS-FOTO

Bij Deep Kreativ kunt u uw iris vast laten leggen in een prachtige close-up. In de studio in Middelburg maakt Deep Kreativ gebruik van een speciale methode om de iris van uw oog vast te leggen. Hierdoor krijgt u een gedetailleerde afbeelding van uw iris, die vervolgens kan worden afgedrukt als een uniek en artistiek ontwerp.

Het proces van het vastleggen van uw iris is snel en eenvoudig. U neemt plaats voor de camera en blijft een paar minuten stil zitten terwijl de camera uw iris van dichtbij kan vastleggen. Vervolgens kunt u uw favoriete ontwerp kiezen uit de verschillende ontwerpen die Deep Kreativ aanbiedt.

Het resultaat van dit proces is een prachtige afbeelding van uw oog die zeker een mooie aanvulling zou zijn op uw muur en de aandacht trekt van uw gasten.

PRIJZEN / IRISFOTOGRAFIE

PER PERSOON/PER IRIS

Alle iris foto’s krijgen standaard een naturel bewerking.

U krijgt een digitaal bestand in hoge resolutie. €80,-

Standaard bewerking van de iris

EXTRA BEWERKING IN PHOTOSHOP (EXPLOSIE/ROOK)

1 iris – digitaal bestand + vanaf €40,-

2 irissen – digitaal bestand + vanaf €80,-

3 irissen – digitaal bestand + vanaf €120,-

4 irissen – digitaal bestand + vanaf €160,-

Hieronder vindt u verschillende ontwerpen die gemaakt kunnen worden.

AFDRUKKEN

Het is ook mogelijk om uw irisfotos af te drukken. Omdat dit maatwerk is geven we hier geen specifieke prijzen. Er zijn verschillende afdrukmogelijkheden en formaten op fotopapier, ingelijst, aluminium en acrylglas. Neem voor meer informatie contact op voor een prijsindicatie.