PORTRET STUDIO

“Naast het werken op locatie, biedt Deep Kreativ nu ook een kleine portretstudio, speciaal ontworpen voor portretten. Onze duidelijke en heldere concepten staan garant voor prachtige resultaten. Wij streven naar persoonlijk contact met onze klanten en bieden een op een sessies, zodat we samen kunnen werken aan de perfecte foto. Onze intieme en gezellige studio in Middelburg biedt een knusse sfeer. Dankzij onze snelle service en mooie resultaten, zult u tevreden zijn met de herinneringen die u bij ons creëert. U kunt uw foto’s tijdens de shoot direct zien op een groot scherm. Zo kunt u zelf ook uw resultaten beoordelen. Bovendien is parkeren gemakkelijk voor de deur. Creëer unieke herinneringen, beleef ze bij Deep Kreativ.”

MIDNIGHT MAGIC

“Laat jouw magische momenten voor altijd vastleggen met Midnight Magic, het nieuwe fotografie-concept in Middelburg! Onze portretstudio biedt unieke belichting en een sfeervolle omgeving, met de mogelijkheid om overdag of ’s avonds te fotograferen. Bovendien kun je kiezen om de foto’s af te laten drukken op acrylglas of aluminium, voor een nog indrukwekkendere uitstraling.”

PRIJS

Je krijgt in hoge resolutie via een downloadlink een selectie van de beste foto’s.

1 persoon – €200,-

2 personen – €250,-

3 personen – €300,-

4 personen – €350,-

* prijzen zijn exclusief 21% BTW

CAPPUCCINO LOVE 

Cappuccino Love, de nieuwe trend in fotografie! Onze focus ligt op het vastleggen van natuurlijke portretten van jou en/of je kinderen. Onze fotografie concept richt zich op de mooie, zachte bruine kleuren die de natuur te bieden heeft. Wij creëren beelden die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook prachtig zijn om in te lijsten en aan de muur te hangen. Dit maakt Cappuccino Love een echte eyecatcher in je huis!

Bij deze fotoshoot is het belangrijk om gekleed te komen in natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en bruin. Dit zorgt voor een harmonieuze en rustige uitstraling op de foto.

PRIJS

Je krijgt in hoge resolutie via een downloadlink een selectie van de beste foto’s.

  • 1 persoon – €200,-
  • 2 personen – €250,-
  • 3 personen – €300,-
  • 4 personen – €350,-
  • prijzen zijn exclusief 21% BTW

ZAKELIJKE PORTRETTEN

“Maak een professionele indruk met uw zakelijke portret! Of het nu voor een sollicitatie, LinkedIn of social media is, een goede foto is de eerste stap naar een professionelere uitstraling. Onze fotoshoot voor zakelijke portretten biedt u de kans om een goede indruk te maken en te laten zien wie u werkelijk bent. Onze ervaren fotograaf zal u begeleiden bij het creëren van de perfecte foto, zodat u kunt stralen op elk digitale platform. Maak een afspraak voor uw fotoshoot en laat uw zakelijke portret spreken voor zich!”

PRIJS

Je krijgt in hoge resolutie via een downloadlink een selectie van de beste foto’s.

  • €250,- 1 persoon – €200,-
  • prijzen zijn exclusief 21% BTW