FOTOSTUDIO MIDDELBURG

Gezellig samen de studio in…

“Deep Kreativ heeft sinds kort ook een mooie daglicht fotostudio in het hart van het schilderachtige Middelburg. De fotostudio ligt boven het marktplein waar je een prachtig uitzicht hebt over de stad. Hier kan ik allerlei verschillende fotoshoots doen naar de wensen van mijn klanten. Ik fotografeer graag portretten, productfoto’s, irisfotografie, zwangerschapshoots of familiefoto’s. U kunt uw foto’s tijdens de shoot direct zien op een groot scherm. Zo kunt u zelf ook uw resultaten beoordelen. Neem contact op om eens langs te komen of een fotoshoot in te plannen!


Adres & contact:

Markt 51C, 4331 LK, Middelburg

Bij de ingang van de Drukkery loopt u meteen rechts de trap omhoog, de studio zit op de derde verdieping en is alleen begaanbaar met de trap. De studio is alleen open op afspraak.

Navigatie via Google Maps

Parkeren kunt u in de dichtsbijzijnde parkeergarage Geere.

Bellen voor vragen of het maken van een afspraak? 06-30039649


Voor portretfoto’s hebben we naast de bovenstaande setting ook een aantal duidelijke concepten die u hieronder kunt zien. Deze worden gefotografeerd in dezelfde studio met een andere kleur achtergrond en belichting. Daarnaast denken we natuurlijk ook graag ‘out of the box’. Een andere kleur achtergrond, een andere styling, een visagist inhuren, alles is mogelijk. Mail of bel even om uw idee te bespreken!”

Midnight Magic

“Laat jouw magische momenten voor altijd vastleggen met Midnight Magic, het nieuwe fotografie-concept in Middelburg! Onze portretstudio biedt unieke belichting en een sfeervolle omgeving, met de mogelijkheid om overdag of ’s avonds te fotograferen. Bovendien kun je kiezen om de foto’s af te laten drukken op acrylglas of aluminium, voor een nog indrukwekkendere uitstraling.”


Cappuccino Love

“Cappuccino Love, de nieuwe trend in fotografie! Onze focus ligt op het vastleggen van natuurlijke portretten van jou en/of je kinderen. Onze fotografie concept richt zich op de mooie, zachte bruine kleuren die de natuur te bieden heeft. Wij creëren beelden die niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook prachtig zijn om in te lijsten en aan de muur te hangen. Dit maakt Cappuccino Love een echte eyecatcher in je huis!Bij deze fotoshoot is het belangrijk om gekleed te komen in natuurlijke kleuren, zoals wit, beige en bruin. Dit zorgt voor een harmonieuze en rustige uitstraling op de foto. “

Zakelijke portretten: de kracht van een eerste indruk

“Maak een professionele indruk met uw zakelijke portret! Of het nu voor een sollicitatie, LinkedIn of social media is, een goede foto is de eerste stap naar een professionelere uitstraling. Onze fotoshoot voor zakelijke portretten biedt u de kans om een goede indruk te maken en te laten zien wie u werkelijk bent. Onze ervaren fotograaf zal u begeleiden bij het creëren van de perfecte foto, zodat u kunt stralen op elk digitale platform. Maak een afspraak voor uw fotoshoot en laat uw zakelijke portret spreken voor zich!”