KLANTEN & RECENSIES

Wat onze klanten waarderen

Op deze pagina vindt u oprechte ervaringen van degenen die voor ons hebben gekozen. Dank aan al onze klanten voor het delen van hun reis met ons en dat wij deel mogen uitmaken van hun bijzondere momenten.

Uitstekend
Gebaseerd op 47 recensies
Chan Tal
Chan Tal
Dennis heeft ons exact op beeld gezet zoals wij dat wilden. Hij wist ons snel, op een heel relaxte manier, uit onze comfortzone te halen en liet ons poseren als ‘professionals’.
Britt van Lochem
Britt van Lochem
Super fotograaf en videograaf! Onze bruiloft perfect vast gelegd: alle mooie momenten, het plezier dat we hadden en ook de emotionele toon. Dennis zorgt dat iedereen zich comfortabel/op z’n gemak voelt en weet wat hij doet. Het totaal plaatje is werkelijk prachtig. Dennis denkt ook goed mee, denkt out of the box en gaat net even die extra stap om top werk te leveren. Dankzij de beelden van Dennis kunnen wij en onze familie/vrienden voor altijd nagenieten van onze speciale dag. We raden Dennis aan met 5+++ sterren.
Christa Ettema
Christa Ettema
We hebben Dennis gekozen als fotograaf voor onze bruiloft. Nooit hadden we durven dromen dat de klik met Dennis zo goed zou zijn. Hij stelde ons volledig op ons gemak, we hebben een heerlijke fotosessie gehad en hij heeft onze volledig dag fantastisch in beeld gebracht. Zowel op foto als op video. De compilatie film van onze trouwdag is een spectaculaire kers op de taart voor ons. Wij zouden Dennis altijd aanbevelen, hij maakt er echt een feestje van, zonder zijn professionaliteit te verliezen.
Nardi Sign
Nardi Sign
Een fijne vent gemakkelijk in de omgang die prachtige plaatjes bevriest 🙏🏼
Robin Bhaggan
Robin Bhaggan
Dennis is waanzinnig! Ik ken veel fotografen, maar nooit heeft iemand mij op een ontspannen manier op de foto gekregen. Altijd gespannen, ongemakkelijk etc. en met een nogal kritische blik na afloop waren er nooit geschikte foto's. Dennis schiet foto na foto 100% raak. Ik volg hem al meer dan 10 jaar en hij is echt een kunstenaar. Mijn hele bedrijfsbranding heeft hij prachtig in beeld gebracht en de volgende klussen hebben we al in gedachten. Een aanrader voor iedereen, hier ga je geen spijt van krijgen. Dennis bedankt!
Ivo de Kok
Ivo de Kok
Fijn werken met Dennis en superkwaliteit!
Diana De Ruiter
Diana De Ruiter
Maakt onwijs mooie foto's! Op elk plaatje is emotie te zien, prachtig. Daarnaast een bijzonder persoon om erbij te hebben. Mengt zich zonder problemen in het bruiloftsgedruis. Weet bij bruid & bruidegom en bij de gast de juiste snaar te raken. #bruidsfotograaf #kunstenaar #mooimens #emotie #gezelligheid #dikkepret
Wim van der Stelt
Wim van der Stelt
Top fotograaf, leuke vent. Hoop m eens te ontmoeten
Gina Lissenburg
Gina Lissenburg
Geweldige fotograaf!
Sanne Huijberts
Sanne Huijberts

OUR CLIENTS

DEEP KREATIV werkt samen met een breed team van creatieven. Door zijn professionele werk en spontane houding zijn klanten als de L’Oréal Group, L’Oréal Professionnel, Giorgio Armani, Kérastase Paris, Redken, Prada, Lancôme, Hizi Hair, Kinki Hairdressers en Omoda in zijn portfolio terug te vinden.

LOREAL LUXE BRANDS

Chantal van Ommeren

“Dennis heeft ons exact op beeld gezet zoals wij dat wilden. Hij wist ons snel, op een heel relaxte manier, uit onze comfortzone te halen en liet ons poseren als ‘professionals’.”

Joey & Britt

“Super fotograaf en videograaf! Onze bruiloft perfect vastgelegd: alle mooie momenten, het plezier dat we hadden en ook de emotionele toon. Dennis zorgt ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en weet wat hij doet. Het totaalbeeld is werkelijk prachtig. Dennis denkt ook goed mee, denkt out of the box en zet net dat stapje extra om topwerk af te leveren. Dankzij de beelden van Dennis kunnen wij en onze familie en vrienden onze speciale dag voor altijd herinneren. We bevelen Dennis aan met 5+++ sterren.”

Kate Olson – Springfield, Massachusetts

“Het leven zit vol geweldige kansen en nog meer ongelooflijke mensen. Ik had de eer om met Dennis samen te werken aan een bijzonder project in New York. Het was een dag die ik nooit zal vergeten en ik ben meer dan dankbaar voor onze vriendschap. Als je de kans hebt om met hem samen te werken als hij in de Verenigde Staten is, doe het dan. Hij is een creatief genie die niet alleen het beste vastlegt, maar echt een nieuwe, bewonderenswaardige kijk geeft. Bekijk het zelf in deze video en blijf op de hoogte. Heel erg bedankt Dennis. Veel liefs Kate”

Robin Bhaggan

“Dennis is te gek! Ik ken veel fotografen, maar niemand heeft me ooit op een ontspannen manier op de foto gekregen. Altijd gespannen, ongemakkelijk etc. en met een nogal kritische blik achteraf, kwamen er nooit geschikte foto’s uit. Dennis schiet 100% foto na foto raak. Ik volg hem al meer dan 10 jaar en hij is echt een artiest. Hij heeft mijn hele bedrijfsbranding prachtig in beeld gebracht en we hebben al plannen voor de toekomst. Een aanrader voor iedereen, waar je zeker geen spijt van gaat krijgen. Bedankt Dennis!”

Christa Ettema

“We hebben Dennis gekozen als fotograaf voor onze bruiloft. Nooit hadden we durven dromen dat de klik met Dennis zo goed zou zijn. Hij stelde ons volledig op ons gemak, we hebben een heerlijke fotosessie gehad en hij heeft onze volledig dag fantastisch in beeld gebracht. Zowel op foto als op video. De compilatie film van onze trouwdag is een spectaculaire kers op de taart voor ons.
Wij zouden Dennis altijd aanbevelen, hij maakt er echt een feestje van, zonder zijn professionaliteit te verliezen.”

Marieke van Beek

“Naast het feit dat Dennis een heel fijn en warm persoon is, is hij ook heel professioneel en creatief! Hij heeft de gave om je op je gemak te stellen, met mooie, spontane foto’s als resultaat! Ik zou het zeker aanraden bij vrienden en kennissen. ”

Ilana Tetenburg

“Geweldige fotograaf en filmmaker! De sfeer en emotie die hij op beelden weet over te brengen, raken me keer op keer. Daarnaast een hele fijne persoonlijkheid! 

Jeroen Pouw

“Ik had me geen betere fotograaf kunnen wensen. Je bent een fijn mens en een echte vakman met oog voor detail. Het was erg leuk en de foto’s zijn prachtig. Blijf jezelf!”

Ellen Jagt

Dennis maakt prachtig en uniek werk. Daarnaast is het altijd een feestje om met hem samen te werken!”

Agatha Dirks

“Met Dennis krijg je altijd mooie resultaten. Een super fotograaf!”